1) Κρατήσεις

Πραγματοποιώντας μια κράτηση δηλώνεται πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων πληρωμής και ακύρωσης του καταλύματος.
Οι τιμές είναι σε ευρώ ανά δωμάτιο .
Όλες οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 13% και όλους τους νόμιμους φόρους, εκτός του φόρου διαμονής που ανέρχεται σε 0,50 ευρώ ανά διανυκτέρευση και βάση νόμου τιμολογείται ξεχωριστά και δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2) Προκαταβολή & πληρωμές

Για την πλήρη επιβεβαίωση της κράτησής σας θα πρέπει να προκαταβάλετε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας έχοντας ως ελάχιστο ποσό κατάθεσης ,το κόστος της μίας(1) διανυκτέρευσης.

Γίνονται δεκτές πληρωμές με μετρητά, τραπεζικά εμβάσματα, πιστωτικές κάρτες visa, mastercard .
Οφείλετε να ενημερώσετε το κατάλυμα κατά την άφιξή σας εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για την διαμονή σας.

Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνεται εντός χρονικού διαστήματος δύο(2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου με το κατάλυμα. Διαφορετικά η προ κράτηση θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση και το δωμάτιο θα απελευθερώνεται.

Το κατάλυμα έχει το δικαίωμα κατά την λήψη μιας εισερχόμενης κράτησης να προ εγκρίνει την πιστωτική κάρτα, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μία κράτηση εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

Αντίγραφο της απόδειξης της κατάθεσης (καταθετήριο) πρέπει να σταλεί στο κατάλυμα μέσω e-mail άμεσα και πάντα το αργότερο 3 ημέρες πριν την άφιξή σας

Για μη επιστρέψιμες κρατήσεις(non-refundable), ολόκληρο το ποσό της κράτησης χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης ενώ τροποποιήσεις και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

3) Αλλαγές κρατήσεων & ακυρώσεις

Η διεύθυνση του καταλύματος παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν έγκαιρα με γραπτή επικοινωνία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις που αφορούν την κράτησή τους το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση ακύρωσης η πολιτική μας είναι η εξής:

  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και συνεπάγεται την από μέρους του καταλύματος επιστροφή τυχόν προκαταβολής.
  • Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη , ο πελάτης χρεώνεται το 30% της συνολικής παραμονής με βάση την κράτησή του και όχι λιγότερο από το κόστος της μίας(1) διανυκτέρευσης.
  • Σε περιπτώσεις ακύρωσης κατά την άφιξη, κατά την διάρκεια της διαμονής ή για μη εμφάνιση στο κατάλυμα(non show) ο πελάτης χρεώνεται το 100% της διαμονής με βάση την κράτησή του.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της κράτησης χωρίς προειδοποίηση εάν αυτό είναι απαραίτητο. Σε αυτή την περίπτωση το κατάλυμα υποχρεούται να επιστρέψει το σύνολο του ποσού που έχετε καταβάλει για την κράτηση σας ενώ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξασφαλίσει διαμονή σε άλλο κατάλυμα της ίδιας τουλάχιστον κατηγορίας στην ίδια πόλη που να προσφέρει παρεμφερείς ανέσεις και παροχές.

Για μη επιστρέψιμες κρατήσεις (non-refundable),ολόκληρο το ποσό της κράτησης χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης ενώ τροποποιήσεις και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

Η χρέωση γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα την ώρα της κράτησης ,Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση 100% της κράτησης σε περίπτωση μη εμφάνισης χωρίς πρότερη ενημέρωση.

4) Άφιξη/αναχώρηση

Κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα θα πρέπει να έχετε τον κωδικό της κράτησης, την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και την κάρτα που έχει γίνει η χρέωση ή η προ έγκριση της κράτησης.

Εκτός εάν περιγράφεται διαφορετικά στην κράτησή σας ώρα άφιξης ορίζεται η 14:00 και ώρα αναχώρησης η 12:00
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το κατάλυμα δεν διαθέτει Reception. Tο check in γίνεται κατόπιν επικοινωνίας του επισκέπτη με το κατάλυμα εκ των προτέρων μέσω τηλεφώνου (+302825031276 και +306944971011) ή mail (info@sofia-kalyves.gr) σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξης.

Το ενδεχόμενο παράτασης της ώρας αναχώρησης σας μετά τις 12:00 εξαρτάται από την πληρότητα του καταλύματος, υπόκειται δε σε επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση ως εξής:

Check out έως τις 20:00 υπόκειται σε 50% της ημερήσιας χρέωσης
Check out μετά τις 20:00 υπόκειται σε 100% της ημερήσιας χρέωσης
Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να γνωστοποιήσετε το αίτημα σας αυτό στην υποδοχή του καταλύματος το αργότερο κατά την άφιξή σας.
Τα δωμάτια που αντιστοιχούν σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις για τις οποίες έχει κατατεθεί προκαταβολή ή έχει γίνει προεξόφληση ή προ έγκριση πιστωτικής κάρτας θα κρατώνται έως τις 20:00 την ημέρα άφιξης. Σε περίπτωση μη κατάθεσης προκαταβολής ή προ έγκρισης η κράτηση θεωρείται ανεπιβεβαίωτη.

5) Πολιτική παιδιών

Βρέφη και παιδιά κάτω των 4 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση με την προϋπόθεση ότι φιλοξενούνται στα κρεβάτια των γονιών τους. Παιδική κούνια παρέχεται δωρεάν, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Όλα τα παιδιά που διαμένουν στο κατάλυμα, πρέπει να συνοδεύονται και να βρίσκονται υπό την συνεχή επίβλεψη ενηλίκου.

6)Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός όλων των δωματίων.

7) Κατοικίδια

Το κατάλυμά μας δέχεται κατοικίδια μόνο κατόπιν συνεννόησης. Επιπλέον χρεώσεις δύναται να υπάρξουν. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε με συνοδεία κατοικίδιων ζώων, παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε έγκαιρα. Εάν θεωρούμε ότι το κατοικίδιό σας προκαλεί ενόχληση στους άλλους επισκέπτες θα σας ζητήσουμε να αποχωρήσετε.

8) Συμπεριφορά πελατών

Οι πελάτες παρακαλούνται να μην προκαλούν ενόχληση, να συμπεριφέρονται κόσμια, καθώς και να σέβονται τους άλλους ενοίκους και το προσωπικό του καταλύματος.
Επίσης, όλοι οι ένοικοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του καταλύματος ενώ το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή να εκδιώξει με κάθε επιφύλαξη οποιοδήποτε άτομο την συμπεριφορά του οποίου θεωρεί επικριτέα. Σε αυτήν την περίπτωση το κατάλυμα δεν υποχρεούται να καταβάλει καμία αποζημίωση.

9) Ζημίες φθορές δωματίου

Σε περίπτωση φθοράς δωματίου ή άλλης περιουσίας που οφείλεται σε δόλο, βούληση ή αμέλεια το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημιάς που υπέστη συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Στις περιπτώσεις που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή άλλο τρόπο το κατάλυμα θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

10) Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από το κατάλυμα σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρεία με την επωνυμία Sofia Kalyves , που βρίσκεται στις Καλύβες Αποκορώνου ,Χανιά-Κρήτη, Τ.Κ 73003 Ελλάδα ως ελεγκτής των δεδομένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενημερώνει τους επισκέπτες ότι παρέχεται η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (ως «δεδομένα») γραπτώς, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα για την παροχή της απαιτούμενης υπηρεσίας. Τα δεδομένα των χρηστών τα οποία αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο παραμένουν εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες του ιστότοπου δεν υποχρεούνται να παρέχουν τα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, εάν δεν τα παρέχετε, ενδέχεται να αποτρέψετε την παράδοση της ζητούμενης υπηρεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του ιστότοπου δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους. Ωστόσο, μπορεί να αποκαλυφθούν σε υπαλλήλους που απασχολούνται, από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων του ιστότοπου και σε εκείνους που έχουν αναθέσει την παροχή υπηρεσιών, καθώς και σε υπαλλήλους και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής έχει δώσει μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Ανά πάσα στιγμή, οι χρήστες του ιστότοπου διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά τους δεδομένα και να ζητούν διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή τους, και μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, με γραπτή αίτηση προς τη διαχειριστική εταιρεία τον ιστότοπο Καλύβες Αποκορώνου ,Χανιά-Κρήτη, Τ.Κ 73003 Ελλάδα ή στο https://sofia-kalyves.gr, κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία». Η επίσκεψη στον ιστότοπο και η χρήση των υπηρεσιών του https://sofia-kalyves.gr συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

 

11) Ανωτέρα βία

Το κατάλυμα δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον πελάτη ολικά ή μερικά, λόγω περιπτώσεων ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες ,πυρκαγιά,τρομοκρατικές ενέργειες,πλημμύρες, εμφύλιες διαταραχές ή θεομηνίες)

12) Περιορισμός ευθύνης

Κάθε πελάτης είναι υπεύθυνος καθ όλη την διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα για την φύλαξη σε ασφαλές μέρος των προσωπικών ειδών ή και χρημάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλειά ή καταστροφή τους. Για τα λοιπά αντικείμενα που φέρει στο κατάλυμα κάθε πελάτης το κατάλυμα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αν η ζημιά ή απώλεια οφείλεται σε αμέλεια του πελάτη ή των λοιπών προσώπων που διαμένουν μαζί του ή τον επισκέπτονται. Επίσης το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη αν η βλάβη καταστροφή ή απώλεια οφείλεται σε ανωτέρα βία (πυρκαϊά σεισμός κλπ).

13) Ακρίβεια πληροφοριών

Ο πελάτης αποδέχεται ότι το κατάλυμα έχει καταβάλει όλες τις εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών στις διαφημίσεις και στον δικτυακό τόπο του, αναγνωρίζει δε ότι τα εικονιζόμενα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματικότητα και αυτό συμβαίνει λόγω της τεχνικής επεξεργασίας των εικόνων.

14) Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Sofia Kalyves και απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και δημοσίευση εκ νέου ανάρτηση χρήσης του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την ρητή συγκατάθεση του Sofia Kalyves.